Ons driegangenmenu is te bestellen tot 6 oktober. Daarna gaan wij verder met onze nieuwe kaart in het Live & Cooking restaurant.

Arrangement

  • Voorgerechten:
    • Carpaccio van Ossenhaas met Parmezaanse kaas
    • Oosterse salade met in Tempura gebakken Gamba’s en sesamdressing
    • Carpaccio van tomaat met een salade en geitenkaas (vegetarisch)
    • Romige aspergesoep
    • Tomatensoep
  • Hoofdgerechten:
    • Gebraden Varkenshaas met champignonroomsaus
    • Gepocheerde Zalm met Hollandaise saus
    • Drie stokjes kipsaté met Atjar-Tjampoer en Cassave kroepoek
    • Zeebaarsfilet met mediterrane groenten en citroenboter
    • Ierse biefstuk met peperroomsaus
    • Tempura van groenten met soyasaus (vegetarisch)
      Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade.
  • Nagerechten:
    • Soesjes gevuld met vanille-ijs, chocoladesaus en gebrande amandelen
    • Drie soorten sorbetijs met slagroom
    • Citroentaart met yoghurtijs en slagroom
    • Aardbeien met vanille-ijs en slagroom
    • Café Glacé

Prijs

  • Driegangenmenu met soep en zonder bowlen: € 25,00 per persoon
  • Driegangenmenu met voorgerecht en zonder bowlen € 27,50 per persoon

Voorwaarden

  • Dit arrangement is alleen beschikbaar van woensdag t/m zondag m.u.v. feestdagen.
  • Groepen groter dan 15 personen hebben vooraf een keuze uit: 2 koude voorgerechten, 1 soep, kipsaté en 2 andere hoofdgerechten en 3 nagerechten.