Wist u dat De Oude Tol de perfecte plek is om ’s zomers te vertoeven? We beschikken namelijk over een sfeervol terras dat per uitstek geschikt is voor een heerlijke zomerdag. Regent het buiten, maar is de temperatuur aangenaam? Het terras is overdekt, dus zelfs met het echte Hollandse weer zit u goed.

Het terras

Ons terras biedt ruimte aan 45 personen en heeft tot ’s avonds zon. Hier kunt u heerlijk genieten van een kop koffie, maar natuurlijk ook van een drankje met een borrelhapje. Meer trek? Geniet op het terras van de Kip van ’t Spit, een satéschotel of een grill-arrangement. Met of zonder bowlen, de keuze is aan u!

Vakantiegevoel

Een drankje op ons terras, heerlijk eten in één van onze restaurants, een potje bowlen en dan ook nog genieten van het lekkere weer. Het zijn allemaal elementen die zorgen voor het ultieme vakantiegevoel!

Daarnaast geniet u in de zomerperiode niet van één, maar van maar liefst twee uur bowlen bij De Oude Tol. Voor het tweede uur bowlen betaalt u in de maanden juni t/m augustus namelijk niets extra’s! Het tweede uur is GRATISOok in combinatie met onze arrangementen.