Nieuws

110 of 69 items

Kom gezellig bowlen in de kerstvakantie

by Danielle Arrachart
Bowlen in de kerstvakantie

Het is bijna zover… kerstvakantie! Wat heeft u allemaal op de planning staan? Bowlen bij De oude Tol betekent lekker dichtbij genieten van een leuke middag of avond. Zeker wanneer u kiest voor één van onze bowling arrangementen!

Zondag 21 oktober: spirituele beurs

by Danielle Arrachart

Voor wie altijd al kennis heeft willen maken met spiritualiteit, of gewoon zin heeft in een sfeervolle, spirituele beurs: zondag 21 oktober is er een gezellige spirituele beurs in de mooie Tuinzaal van de Oude Tol.

Het nieuwe leagueseizoen is van start

by Danielle Arrachart
Bowling competities bij De Oude Tol

Fanatieke bowlers gaan weer strijden voor de 1e plek in diverse competities. Wij wensen alle deelnemende teams en spelers veel succes! Ook je bowling talent laten zien in wedstrijdverband? Geef je dan op voor één van de competities.

Wij zijn gesloten van 30 juli t/m 14 augustus

by Danielle Arrachart
Zomeraanbieding

De zomervakantie is in volle gang en ook wij gaan er even tussenuit! Van 30 juli t/m 14 augustus zijn op vakantie en is ons Partycentre gesloten. Vanaf woensdag 15 augustus bent u weer van harte welkom voor een sportief potje bowlen!

Tijd voor een zomers etentje!

by Danielle Arrachart
Barbecue

Wat is er in de zomer lekkerder dan een heerlijke barbecue? De Oude Tol is de plek om na een werkdag of stranddag te genieten van een heerlijk vleesassortiment met een verfrissend drankje. Bekijk ons Zomer Grill- en BBQ-arrangement!