September staat voor de deur wat betekent dat zomerperiode aan zijn einde komt, en zo ook onze zomer arrangementen. Maar niet getreurd, want de september arrangementen zijn minstens zo aantrekkelijk. Zeker voor de spareribs liefhebbers!

Bowlen & onbeperkt Plaatgrillen

Vanaf € 18,50 per persoon kunt u bij De Oude Tol Bowlen en Onbeperkt Plaatgrillen met 5 soorten vlees, inclusief verschillende salades, sauzen, stokbrood met kruidenboten, satésaus en frites.

Onbeperkt Live Cooking Arrangement

Na of voor het bowlen bereiden onze koks in de open keuken heerlijke (grill)gerechten. Hierbij kunt u zelf langs het buffet én langs de koks lopen voor vers bereid vlees! Vanaf september kunt u elke vrijdag, zaterdag en zondag genieten van dit Onbeperkt Live Cooking Arrangement. U heeft de keuze uit diverse hoofdgerechten en daarbij de keuze om dit arrangement uit te breiden met een voorgerecht en/of een nagerecht. Vrijdag en zondag al vanaf € 18,50 en op zaterdag vanaf € 21,00. Dit arrangement is uit te breiden tegen een meerprijs.

Bowlen & Onbeperkt I-Shi-Yaki arrangement

Vanaf € 25,00 per persoon bieden wij het ‘Bowlen en Onbeperkt I-Shi-Yaki Arrangement’. Waan u in Azië door te steengrillen in Oosterse sferen bij De Oude Tol! Onze koks zetten de lekkerste soorten vlees, vis en groenten voor u klaar!

Bowlen & Kipsatéschotel

U kunt na of voor het bowlen genieten van een heerlijke satéschotel. U heeft de keuze uit een kipsaté (vanaf € 19,50 per persoon, zaterdag toeslag € 2,50) of een varkenshaassaté (vanaf € 22,00 per persoon, zaterdag toeslag € 2,50). Inclusief frites, salade en een dessert.

Bowlen + Spareribs

Elke zondag t/m donderdag kunt u 1 uur bowlen met als voorbereiding of afsluiter onze heerlijke spareribs, geserveerd met frites en salade met als afsluiter een dessert. Al vanaf € 18,00 p.p. Geeft u liever de voorkeur aan onbeperkt Spareribs eten, dan kan dat op vrijdag en zaterdag!

Bowlen & onbeperkt Spareribs arrangement

Echte spareribs liefhebbers opgelet! Elke vrijdag en zaterdag kunt u bij De Oude Tol onbeperkt spareribs eten met daarbij 1 uur bowlen. De spareribs worden geserveerd met frites en salade, inclusief dessert. En dit allemaal al vanaf € 21,50 per persoon.

Bowlen & BBQ (v.a. 30 pers)

Bent u van plan om een activiteit te doen met een grote groep? Bij 30 personen of meer kunt u bij ons Bowlen en BBQ’en vanaf € 22,50 per persoon. Op zaterdag is er een meerprijs van € 2,50. Hierbij in zit 1 uur sportief bowlen en een uitgebreide barbecue met o.a. varkenshaas, barbecue wordt, biefstuk, kip met spek, gemarineerde kipfilet, salade en friet. Natuurlijk wordt er afgesloten met een heerlijk dessert.

Restaurant De Oude Tol

Natuurlijk kunt u ook bij ons eten zonder te bowlen. Hierdoor kunt u in een gezellige sfeer van heerlijke gerechten genieten!