De kou is bijna uit de lucht en het voorjaar staat weer voor de deur. Dat betekent: bijna Pasen! Een lekker lang paasweekend om u op te verheugen. Op zondag 1 en maandag 2 april heeft De Oude Tol verschillende paasarrangementen voor u samengesteld. Van een Paasbrunch tot aan een heerlijke Paasgrill. Kom gezellig eten met familie of vrienden in combinatie met een uur sportief bowlen. Bekijk de paasarrangementen, er zit vast iets voor u bij!

Paasbrunch

Met Pasen is het heerlijk om met het gezin extra lang te tafelen. Helemaal als u er zelf geen omkijken naar heeft. Bij de Paasbrunch van De Oude Tol heeft u keuze uit verschillende gerechten. Van soep en warme gerechten tot koude gerechten en desserts. De Paasbrunch is inclusief een uur bowlen en koffie, thee, melk en jus d’orange zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Paasgrill

Sfeervol met zijn allen eten en lekker lang tafelen. De Oude Tol zorgt met de Paasgrill voor een tafel met 5 soorten vlees en een onbeperkt buffet met salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter en frites. En met een uur bowlen is uw Paasdag helemaal compleet.

Reserveren

Reserveren kunt u door een mail te sturen naar info@oudetol.nl of bellen naar 0252 – 21 68 50 / 0252 – 23 44 91.