Het is bijna zover… kerstvakantie! Wat heeft u allemaal op de planning staan? De kerstdagen zijn waarschijnlijk al volgepland, maar voor de overige dagen is de agenda vaak nog leeg. Een uitje plannen met familie of vrienden is dan wel zo leuk! Dit hoeft helemaal niet duur of ver weg te zijn.  Bowlen bij De oude Tol betekent lekker dichtbij genieten van een leuke middag of avond. Zeker wanneer u kiest voor één van onze bowling arrangementen!

Laat onze kok uw vlees en vis bereiden

Liever achterover zitten en uw eten laten bereiden door onze kok? Dat kan op vrijdag, zaterdag en zondag. Het Onbeperkt Live Cooking Arrangement bevat 1 uur bowlen met aansluitend Live Cooking.

Bereidt uw eigen feestmaal

Na het bowlen gezamenlijk plaatgrillen met uw familie of vrienden? Dan is dit hét arrangement voor u. Hier zit 1 uur bowlen en een onbeperkte plaatgrill bij inbegrepen. Natuurlijk heeft u keuze uit verschillende salades, sauzen en staan er frites op tafel.

Probeer I-Shi-Yaki uit

Combineer 1 uur bowlen met het onbeperkte I-Shi-Yaki arrangement. Heerlijk genieten van gemarineerde biefstuk, varkenshaassaté, vispakketje met zalm en gamba’s, diverse salades en sauzen. Oftewel: u komt zeker niets te kort!

Of kies voor onze heerlijke satéschotel of spareribs

Gaat u liever voor een geserveerd bord met heerlijke kip- of varkenshaassaté of spareribs? Dan bieden wij ook de Bowlen & Satéschotel en Bowlen + Spareribs arrangementen aan met afsluitend een heerlijk dessert! Echte spareribs fans kunnen op vrijdag en zaterdag zelfs genieten van onbeperkt spareribs.

Reserveer nu uw uitje tijdens de kerstvakantie!

Gezellig met vrienden, (oud-)klasgenoten of familie strijden om de eerste plek. Dat is toch waar het om draait tijdens het bowlen? Gezelligheid gegarandeerd, dus wacht niet te lang en reserveer alvast uw uitje voor in de kerstvakantie. Liever alleen bowlen? Er geldt nu een vakantie tarief van € 18,50 (van ma t/m vrij tot 17.00, m.u.v. feestdagen)