Zondag 21 oktober komt er weer een gezellig spirituele beurs in de Oude Tol. Op de beurs vind je deelnemers die vaak al jaren met veel passie werken en al vele mensen geholpen hebben op hun levensweg. Geen vraag is hun vreemd, al doen zij geen uitspraken op gezondheidsgebied.

Het programma

In de zeer sfeervolle zaal tref je o.a. de bekende mediums Greet Vermeulen en Tony Rekelhoff. Cora Leder die al jaren consulten geeft d.m.v. bijenwaskaarten zal op deze beurs aanwezig zijn net als de sjamaan Paul KramerIngrid Mac Gillavry, Anita Steelink, Joke van Duyen, Marcel de Jong kunnen je o.a. helpen met hun kaarten en helderziende vermogen. Mary Willemsen en Mirjam de Boer zijn twee dames bij wie je terecht kan voor heldere waarnemingen en uitleg. Ook deze keer is Berry Vincenta aanwezig met haar zus Jenny Ketelaar om een indrukkende zielstekening te maken. Deze wordt geduid door Berry en Jenny neemt het op zodat je het thuis nog eens kan afluisteren.

En er is nog meer

Wil je nog iets tastbaars mee naar huis nemen, dan kan je een reading ervaren bij Yvonne Leijenaar. Zij schildert intuïtief een schilderijtje en geeft ondertussen een reading.
Karen Schröder kijkt naar je innerlijk kind en heeft zich gespecialiseerd op kinderen. Wil je een fijne massage dan kan je aanschuiven bij Peter Van Diepen. Deze mensen zijn een kleine greep van de deelnemers die komen. En zo vind je vele, ook andere deelnemers, die d.m.v. diverse spirituele ingangen jou op pad kunnen helpen.

Uiteraard kan je ook rondsnuffelen bij twee verkoopstands, een met eigengemaakte hippe sieraden en een stand met edelstenen en spirituele hebbedingetjes. Ingrid Veldman komt over vanuit Italie om te laten zien wat zij zoal maakt, ter nagedachtenis van een geliefde.

Lezingen

Tevens worden de gehele dag door interessante lezingen gehouden:

11.15-12.00 Anna Eberlein vertelt over de mooie werkzaamheid van De Helende Reis
12.00-12.30 Naamanalyse door Cora Leder
12.30-13.15 Greet Vermeulen met helderziende waarnemingen
13.15-14.00 Ingrid Veldman
14.00-14.45 Rene Vdf Bos Waar ligt je kracht?
14.45-15.30 Helderziende waarnemingen door Marcel de Jong
15.30-16.15 Marja van der Aart vertelt over haar zelf ontwikkelde Krachtkaarten
16.15-17.00 Tony Rekelhoff vertelt op boeiende wijze over de wet van aandacht.

Kortom, een mooie groep mensen die samen én apart een fijne sfeer neerzetten. Hierdoor voelt u zich als bezoeker op uw gemak om vragen te stellen die van belang zijn.

Waar, wanneer en hoe laat

De deuren gaan voor de bezoekers om 11.00 open en sluiten om 17.30. Entree is 5 euro en voor kinderen t/m 12 jaar gratis. Wat eten of drinken tijdens de beurs kan natuurlijk in ons restaurant.

Meer informatie over de spirituele beurs kunt u vinden op https://www.facebook.com/MooySpiritCentrum/ of www.mooyvision.nl.